Driftstjenester

Kontakt oss

Lær mer om våre driftstjenester

I Spekter Pluss har vi egne arbeidsgrupper som jobber med driftstjenester.

Vi utfører oppdrag både for Åsane Storsenter, Horisont kjøpesenter og butikker i kjøpesentrene. Vi rydder bort emballasje og avfall fra butikkene og sentrene, sørger for at det sorteres til riktige avfallscontainere, setter på plass handlevogner som blir forlatt på parkeringsområdene samt utfører andre små og store oppgaver etter behov.

For Sammen Bolig (Studentsamskipnaden i Bergen) rydder og vedlikeholder vi utearealer rundt studentboligene, først og fremst på Natland Studentby.

For Akvariet i Bergen holder vi det pent og ryddig i publikumsområdet, spyler og vasker, tar et malingsstrøk hvis det er behov, steller planter og blomsterbed og mange andre forskjellige oppgaver.

I tillegg har vi faste oppdrag for både private og offentlige næringslivsaktører i vårt nærområde som omfatter søppelrydding, plenklipping, spyling og rengjøring av søppelrom og containere med mer.

Våre arbeidsgrupper gleder seg til arbeidet hver dag. Vi er effektive og har god erfaring med slikt arbeid.

Ønsker du å arbeide utendørs, er et ordensmenneske og kan utvise en høflig og kundevennlig opptreden, kan dette være riktig arbeidsplass for deg. Kontakt oss i dag!

Visste du at …

Vi fikk BIR’s miljøpris i 2006 for vårt arbeid med å holde det ryddig og rent i Åsane-distriktet.

Har du spørsmål rundt våre driftstjenester?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

  Kontakt oss