Produksjon av Breisteinsålen

Kontakt oss

Lær mer om Breisteinsålen

Alt arbeidet utføres av våre arbeidstakere under tilsyn og veiledning av våre dyktige arbeidsledere. De tilrettelegger, sørger for all nødvendig opplæring og sikrer at vårt kvalitetsløfte blir ivaretatt.

Et kvalitetsprodukt med lang historikk

Produksjon av Breisteinsålen ble overtatt av Spekter Pluss AS i 1992. Produktet har tradisjon og har vært produsert i lange tider før dette. Det er en anerkjent innleggssåle som lages i ull eller filt. Sålen har slått svært godt an i markedet, og oppfattes som et kvalitetsprodukt til gunstig pris. Den er ypperlig til ski- og sjøstøvler, men passer også til andre typer sko for å holde seg tørr og varm på bena.

Sålene blir stanset ut med spesialutformet verktøy i forskjellige størrelser. Ullsålene blir kantsydd. Etterpå klargjøres innleggssålene for forsendelse til butikker og forhandlere over hele landet.

Produksjonen byr på mange forskjellige oppgaver. Fra forberedende arbeid med filt og ull, til ferdig produkt som plastemballeres sammen med produktbeskrivelse. Disse pakningene kan tas rett inn i butikk.

På avdelingen kan du få opplæring i bruk av stansemaskin og symaskin. Dette er et håndverk for deg som liker å arbeide selvstendig, nøyaktig og konsentrert. Pakkingen av sålene foregår i vår pakkeavdeling.

Har du spørsmål angående produksjon av Breisteinsålen?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

  Kontakt oss