Spekter Pluss håndterer kundevogner for Obs Horisont

– Vi er veldig fornøyd med å bruke Spekter Pluss på denne typen arbeidsoppgaver. Vi kan trygt anbefale dem til andre med behov for å få utført samme jobb.

Gjertrud Aalmo
Varehussjef, Obs Horisont

Obs Horisont på Horisont Senter har brukt arbeidskraft fra Spekter Pluss siden senteret åpnet i 2014. Samarbeidet ble inngått i forbindelse med at Spekter Pluss også skulle levere andre tjenester til senteret. Varehussjef i Obs Horisont, Gjertrud Aalmo, sier de er godt fornøyd med arbeidet Spekter Pluss leverer.

Daglig ansvar for kundevogner

Spekter Pluss har daglig ansvar for alle kundevogner hos Obs Horisont. Det innebærer blant annet at de henter vogner som kundene setter fra seg rundt omkring på området og kjører dem tilbake til butikken så de kan brukes av nye kunder.

– De har også ansvar for renhold av både kundevogner og kundekurver, og vasker disse på fast frekvens. I tillegg håndterer de reparasjon av hjul, og påser at disse fungerer slik de skal, forteller Aalmo.

Arbeidet ledes av en arbeidsveileder fra Spekter Pluss som er fast utplassert hos Obs Horisont. Ifølge Aalmo har også mange av de som utfører det daglige arbeidet jobbet i varehuset i lang tid.

– Det er travle dager og masse folk så det er ikke alle som egner seg til denne typen arbeid, men mange av de vi har utplassert fra Spekter Pluss har vært her omtrent siden vi startet. Jeg har inntrykk av at de liker godt å jobbe hos oss, sier hun.

Dyktige og selvgående ansatte

Hun forteller videre at samarbeidet fungerer godt og at de ansatte fra Spekter Pluss er dyktige og selvgående.

– Alt fungerer fint. Siden mange av dem har vært her lenge så vet de hva de skal gjøre. Det er ikke noe behov for at vi instruerer dem i arbeidet, sier Aalmo.

Spekter Pluss er en viktig bidragsyter i arbeidet med å få flest mulig ut i arbeid. Aalmo og Obs Horisont verdsetter samarbeidet, både fra et samfunnsperspektiv og fordi de ansatte fra Spekter Pluss leverer et arbeid som tilfredsstiller deres forventninger.

– Vi er veldig fornøyd med å bruke Spekter Pluss på denne typen arbeidsoppgaver. Vi kan trygt anbefale dem til andre med behov for å få utført samme jobb, avslutter hun.

Har din bedrift behov for ekstra arbeidskraft? Kontakt oss gjerne for en samtale om hvordan vi kan forenkle deres hverdag.

0