Spekter Pluss har en stor monterings- og pakkevirksomhet i sine egne lokaler. Her mottar vi faste og sporadiske oppdrag for næringslivet i Bergensområdet.

Pakking av krydderVi har blant annet en egen gruppe som håndpakker krydder for en av landets ledende krydderprodusenter. For øvrig tar vi på oss oppdrag av forskjellig art som kan variere med sesong og fra år til år.

Dette kan pakkegruppen bistå med

Eksempelvis kan nevnes pakking av profileringsprodukter, gave- og hobbyartikler, montering og pakking av sammensatte produkter, samt andre lignende oppgaver etter oppdragsgivers beskrivelse. Vårt eget produkt ”Breisteinsålen” pakkes også i denne avdelingen.

Opplæring i kantinearbeid og arbeid i personalkantine

I pakkegruppen er det også mulig å få opplæring i grunnleggende kantinearbeid og delta i det daglige arbeidet på personalkantinen i Spekter Pluss AS.

Arbeid i denne delen av vår virksomhet gir mange muligheter for deg som har behov for godt tilrettelagt arbeid og ønsker arbeidsledelse som er ”tett på” og kan veilede og bistå deg litt ekstra.

Du vil kunne utvikle din konsentrasjonsevne og lære å arbeide målrettet med ulike oppgaver. Dette er en arbeidsplass for deg som liker forutsigbarhet og faste rammer i hverdagen. Du vil komme til et sammensveiset, inkluderende og tett arbeidsmiljø hvor det er viktig å virke sammen i en gruppe med mange arbeidstakere.

Kontakt oss i dag for mer informasjon.